Henkilökunta

 

Jenni

Jenni on kosmetologi, joka tekee kasvo- ja hemmotteluhoitojen lisäksi kulmien Sharp Brows -microbladingia ja Yumi Lashes -ripsien kestotaivutuksia. Monitaiturina Jennin palveluvalikoimaan kuuluu myös tehokas BTB13 -mikroneulaus. Jennin hoito-otteet ovat ihanan lempeät ja rauhalliset, mikä korostuu kaikissa hierontaa sisältävissä hoidoissa.

Pauliina

Pauliina on kosmetologi ja hoitolan omistaja. Hemmotteluhoidot, rentouttava hieronta ja kokonaisvaltainen ihonhoito ovat Pauliinan intohimoja ja vahvuuksia. Pauliina saa kiitosta erityisesti hoitavista käsistään ja rauhoittavasta läsnäolostaan. Yksi Pauliinan suosikkihoidoista on tuloksellinen BTB13 -mikroneulaus. Pauliina on äitiyslomalla kesäkuusta -2019 alkaen.

Mira

Mira on kosmetologi, jonka valloittavan lämmin persoona saa asiakkaat palaamaan hänen hoitoihinsa yhä uudelleen. Mira on kunnianhimoinen ja tarkka työssään. Miran palveluvalikoimaan kuuluu mm. LCN-geelilakkaukset, jalkahoidot, BTB13 -mikroneulaus, sekä useimmat kasvo- ja hemmotteluhoidoistamme.

Helmi

Helmi on kosmetologeistamme nuorin, mutta siitä huolimatta taitava ja tarkka työssään. Helmillä on luonnostaan ihanan tuntuiset hoito-otteet, hän rakastaa asiakkaiden hoitamista ja haluaa kehittyä työssään jatkuvasti. Helmi tekee mm. Yumi Lashes -kestotaivutuksia, sekä kasvo- ja vartalonhoitoja.

 

Panostamme kaikissa hoidoissamme rauhallisuuteen ja miellyttäviin hoito-otteisiin, jotta pystyt rentoutumaan täydellisesti hoidosta riippumatta. 

 


Aukioloajat

Myymälä avoinna (ostosaika) Ma-Ke 16-16.30, tai sopimuksen mukaan

Hoitolan ovi ei ole avoinna hoitoaikoina, jotta asiakkaamme saavat rentoutua rauhallisessa ympäristössä. Mikäli haluat asioida myymälässä ostosajan ulkopuolella, se onnistuu mainiosti kunhan vain sovit ajasta kanssamme etukäteen!

Hoitola avoinna ajanvarauksella Ma–Pe 9-21, La (ja Su) sopimuksen mukaan

Vapaat hoitoajat löydät nettiajanvarauksestamme, ottamalla yhteyttä puhelimitse tai käymällä hoitolassa. Toisinaan palvelemme iltaisin jopa klo 21 saakka.
Jos haluat peruuttaa varauksesi, teethän sen viimeistään 24h ennen hoitoaikaa. Peruuttamattomasta hoitoajasta veloitamme 50% varatun hoidon hinnasta.

Yhteystiedot

040 730 6295

info@pauswellness.fi

Satamakatu 27 B1, 40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä

Pau’s Wellness & Beauty sijaitsee Horisontissa, joka on Lutakon korkein tornitalo aivan Kuokkalan sillan vieressä. Hoitolalla on oma sisäänkäynti rannan puolella. Autolla suosittelemme saapumaan sataman puolelta, josta löytyy 2h ja 4h kiekkoparkkipaikkoja. Myös polkupyörät suosittelemme jättämään mieluiten Satamakahvilan pyörätelineisiin.