Henkilökunta

 

Jenni

Jenni on nuori kosmetologi, joka tekee kasvo- ja hemmotteluhoitojen lisäksi kulmien Sharp Brows -microbladingia ja Yumi Lashes -ripsien kestotaivutuksia. Jennin hoito-otteet ovat ihanan lempeät ja rauhalliset. Jennin tekemä kasvohieronta tuntuu taivaalliselta.

Pauliina

Pauliina on kosmetologi ja hoitolan omistaja. Hemmotteluhoidot, rentouttava hieronta ja kokonaisvaltainen ihonhoito ovat Pauliinan intohimoja ja vahvuuksia. Pauliina saa kiitosta erityisesti hoitavista käsistään ja rauhoittavasta läsnäolostaan. Yksi Pauliinan suosikkihoidoista on tuloksellinen BTB13 -mikroneulaus.

 

Panostamme kaikissa hoidoissamme rauhallisuuteen ja miellyttäviin hoito-otteisiin, jotta pystyt rentoutumaan täydellisesti hoidosta riippumatta. 

 


Aukioloajat

Myymälä avoinna Ma-Ke 12-13, tai sopimuksen mukaan

Hoitolan ovi ei ole avoinna hoitoaikoina, jotta asiakkaamme saavat rentoutua rauhallisessa ympäristössä. Mikäli haluat asioida myymälässä aukioloajan ulkopuolella, se onnistuu mainiosti kunhan vain sovit ajasta kanssamme etukäteen!

Hoitola avoinna ajanvarauksella Ma–Pe 9-21, La (ja Su) sopimuksen mukaan

Vapaat hoitoajat löydät nettiajanvarauksestamme, ottamalla yhteyttä puhelimitse tai käymällä hoitolassa. Toisinaan palvelemme iltaisin jopa klo 21 saakka.
Jos haluat peruuttaa varauksesi, teethän sen viimeistään 24h ennen hoitoaikaa. Peruuttamattomasta hoitoajasta veloitamme 50% varatun hoidon hinnasta.

Yhteystiedot

040 730 6295

info@pauswellness.fi

Satamakatu 27 B1, 40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä

Pau’s Wellness & Beauty sijaitsee Horisontissa, joka on Lutakon korkein tornitalo aivan Kuokkalan sillan vieressä. Hoitolalla on oma sisäänkäynti rannan puolella. Viereisen sataman alueelta löytyy 2h kiekkoparkkipaikkoja, lisäksi voit hyödyntää muita rannan parkkialueita tai Paviljongin parkkihallia. Myös polkupyörät suosittelemme jättämään mieluiten Satamakahvilan pyörätelineisiin.