Henkilökunta

Jenni

Jenni on nuorin kosmetologeistamme, ja lisäksi koulutettu Sharp Brows -microblading -artisti. Jenni tekee varmoin ottein luonnollisen skarppeja kulmia, mutta kasvohoidoissa hänen otteensa ovat ihanan lempeät ja rauhalliset. Jennin tekemä kasvohieronta tuntuu taivaalliselta.

Pauliina

Pauliina on kosmetologi ja hoitolan toinen omistaja. Hemmotteluhoidot, rentouttava hieronta ja kokonaisvaltainen ihonhoito ovat Pauliinan intohimoja ja vahvuuksia. Pauliina saa kiitosta erityisesti hoitavista käsistään ja rauhoittavasta läsnäolostaan.

 

Kati

Kati on kosmetologi, ja hoitolan toinen omistaja. Rentouttavat mutta tehokkaan tulokselliset kasvohoidot, esimerkiksi mikroneulaus, ovat Katin erikoisalaa. Kati on aito ja helposti lähestyttävä persoona, jolla on varmantuntuiset ja rentouttavat hoito-otteet.

 


Aukioloajat

Myymälä avoinna Ma-Ke 12-13, tai sopimuksen mukaan

Hoitolan ovi ei ole avoinna hoitoaikoina, jotta asiakkaamme saavat rentoutua rauhallisessa ympäristössä. Mikäli haluat asioida myymälässä aukioloajan ulkopuolella, se onnistuu mainiosti kunhan vain otat meihin yhteyttä etukäteen!

Hoitola avoinna ajanvarauksella Ma–Pe 9-19, La sopimuksen mukaan

Vapaat hoitoajat löydät nettiajanvarauksestamme, ottamalla yhteyttä puhelimitse tai käymällä hoitolassa. Toisinaan palvelemme iltaisin jopa klo 21 saakka.
Jos haluat peruuttaa varauksesi, teethän sen viimeistään 24h ennen hoitoaikaa. Peruuttamattomasta hoitoajasta veloitamme 50% varatun hoidon hinnasta.

Yhteystiedot

040 730 6295

info@pauswellness.fi

Satamakatu 27 B1, 40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä

Pau’s Wellness & Beauty sijaitsee Horisontissa, joka on Lutakon korkein tornitalo aivan Kuokkalan sillan vieressä. Hoitolalla on oma sisäänkäynti rannan puolella. Viereisen sataman alueelta löytyy 2h kiekkoparkkipaikkoja, lisäksi voit hyödyntää muita rannan parkkialueita tai Paviljongin parkkihallia. Myös polkupyörät suosittelemme jättämään mieluiten Satamakahvilan pyörätelineisiin.