Paus Wellness & Beauty

Pau’s Wellness & Beauty on hyvän olon kauneushoitola Jyväskylässä. Hoitolamme sijaitsee Lutakon korkeimmassa tornitalossa Horisontissa, aivan rannassa Kuokkalan sillan vieressä. Hoitolan sisäänkäynniltä avautuu näkymä Jyväsjärvelle. Viereisestä satamasta löytyy kiekkoparkkipaikkoja autolla saapuville. Lisäksi lähistöllä on rannan muut parkkialueet ja Paviljongin parkkihalli. Voit reippailla meille myös Rantaraittia pitkin. Hoitolassamme asiakkaita palvelevat kosmetologit Pauliina Kokkonen (äitiyslomalla), Jenni Koivisto, Mira Peltomaa ja Helmi Lesonen.

Hoidoissa käytämme suomalaisen Naviterin Ekopharma Helsinki- sekä BTB13 -sarjoja. Ekopharma Helsinki on ammattiluonnonkosmetiikkaa, jonka raaka-aineetkin tulevat pääasiassa Suomesta. BTB13 -tuotteissa on luonnonkosmetiikan hoitavien raaka-aineiden lisäksi suomalainen innovaatio, patentoitu soluja stimuloiva BTB13 -yhdiste, jolla on lukuisia hyviä vaikutuksia ihoon. Meille on tärkeää, että käyttämämme tuotteet ovat todella toimivia, puhtaita, kotimaisia ja ekologisia. Myymme Ekopharma Helsinki- ja BTB13 -tuotteita myös kotikäyttöön.

Kauneushoitolamme on erikoistunut käsin tehtäviin hemmotteluhoitoihin, koska uskomme kosketuksen hyvää tekevään voimaan. Kauneushoitolastamme saat kehoa ja mieltä hellivää hierontaa, rentouttavan vartalonhoidon, hemmottelevan jalkahoidon tai ihollesi sopivan kasvohoidon. Hoitovalikoimassamme on myös ihania hoitoja raskausajalle, sekä kulmien ja ripsien käsittelyjä. Opastamme mielellämme ihon kotihoidossa, mutta halutessasi voit olla vaikka koko hoidon ajan hiljaa ja nauttia kiireettömyyden tunteesta. Hoitolan rauhallinen ilmapiiri, pehmeä musiikki ja tunnelmallinen valaistus virittävät sinut rentoutuneeseen olotilaan. Voit varata hoitoajan helposti ja sinulle sopivaan aikaan nettiajanvarauksestamme, tai ottaa yhteyttä puhelimitse.

Kauneushoitolan myymälässä on ostosaika ma-ke klo 16-16.30. Tällöin voit tulla tuoteostoksille, ostamaan lahjakorttia tai varaamaan hoitoaikaa paikan päältä. Haluamme tarjota asiakkaillemme hemmottelua täysin rauhallisessa ympäristössä, minkä vuoksi kauneushoitolan myymälä ei valitettavasti ole auki hoitojen aikana. Olet kuitenkin tervetullut asioimaan myymälässä aamusta iltaan, kunhan sovitaan ajasta etukäteen. Sesonkiaikoina, ennen äitienpäivää ja joulua, myymälä on avoinna laajemmin. Lahjakortin voit ostaa myös suoraan verkkokaupastamme. Hoitojen aikana emme myöskään vastaa puhelimeen, mutta soitamme aina takaisin mahdollisimman pian.

Hoitola on avoinna ajanvarauksella ma-pe klo 9-21 ja la ja su sopimuksen mukaan. Hoitoaikoina ovi on lukossa. Ovi on avoinna aina viimeistään 15 minuuttia ennen hoidon alkua. Mikäli haluat peruuttaa hoitoaikasi, teethän sen viimeistään 24h ennen hoitoajan alkua. Peruuttamattomasta ajasta veloitamme 50% hoidon hinnasta.

Kuntokeskus Positiven Positive Club -kortilla saat -10% kaikista hoitojen normaalihinnoista!

Tervetuloa nauttimaan Pau’s Wellness & Beautyn tarjoamista elämyksistä.