Vartalonhoidot

Rentoutushieronta niska-hartiaseudulle - 59€

Kokonaisvaltaisesti rentouttava hierontahoito, jossa käsitellään selkä, hartiat ja pää. Hierontaotteet ovat miellyttäviä ja hieman kevyempiä kuin klassisessa hieronnassa. Hoito rentouttaa niin kehoa kuin mieltäkin, ja luomuhierontaöljy kosteuttaa ihoa. Hoidon kesto 45min.

Varaa aika

Rentoutushieronta jaloille - 59€

Ihanan hemmotteleva hierontahoito, jossa käsitellään jalkaterät, sääret ja pohkeet, sekä etureidet luomuhierontaöljyllä. Hierontaotteet ovat miellyttävän pehmeitä ja kevyempiä kuin klassisessa hieronnassa. Hoidossa ollaan selinmakuulla tai puoli-istuvassa asennossa, joten se sopii erinomaisesti myös raskaana oleville.  Hoidon kesto 45min.

Varaa aika

Raskausajan hemmotteluhoito - 105€

Lempeä hemmotteluhoito raskaana olevalle. Sisältää rauhoittavan ja turvotusta vähentävän hieronnan käsien ja jalkojen alueelle, kasvojen ja päänahan rentouttavan hieronnan ja virkistävän kasvonaamion. Hoidossa käytetään luonnonkosmetiikkaa, joka ei sisällä haitallisia kemikaaleja. Hoidossa ollaan puoli-istuvassa asennossa. Hoidon kesto 1h 15min.

Varaa aika

Selän kuumakivihieronta - 69€

Stressiä poistava, syvärentouttava hoito. Hieronnassa käytettävät lämpimät kivet kiihdyttävät aineenvaihduntaa, poistavat lihasjännitystä ja rauhoittavat mieltä. Hoito sisältää rauhallisen hieronnan lämpimillä kivillä selän alueelle. Hoidon kesto 45min.

Varaa aika

Rentouttava päänhieronta - 39€

Syvärentouttava hoito, jossa pehmeät hierontaotteet auttavat unohtamaan stressin ja kiireet. Hoidon kesto 30 min.

Varaa aika