Vartalonhoidot

Rentoutushieronta niska-hartiaseudulle - 59€

Kokonaisvaltaisesti rentouttava hierontahoito, jossa käsitellään selkä, hartiat ja pää. Hierontaotteet ovat miellyttäviä ja hieman kevyempiä kuin klassisessa hieronnassa. Hoito rentouttaa niin kehoa kuin mieltäkin, ja luomuhierontaöljy kosteuttaa ihoa. Hoidon kesto 45min.

Varaa aika

Rentoutushieronta jaloille - 59€

Ihanan hemmotteleva hierontahoito, jossa käsitellään jalkaterät, sääret ja pohkeet, sekä etureidet luomuhierontaöljyllä. Hierontaotteet ovat miellyttävän pehmeitä ja kevyempiä kuin klassisessa hieronnassa. Hoidossa ollaan selinmakuulla tai puoli-istuvassa asennossa, joten se sopii erinomaisesti myös raskaana oleville.  Hoidon kesto 45min.

Varaa aika

Pau’s Special -jalkahoito - 88€

Ylellisen hemmotteleva jalkojen hoito Ekopharma Hilla -tuotteilla. Hoito aloitetaan lämpimällä jalkakylvyllä, jonka jälkeen jalat kuoritaan ja kosteutetaan jalkanaamiolla. Naamion vaikutusaikana saat pienen rentouttavan päänhieronnan. Kovettumat poistetaan ja kynnet siistitään raspin ja jalkaporan avulla, ja hoidon kruunaa pitkä rentouttava hieronta. Halutessasi voit valita lisäpalveluksi kynsien lakkauksen, jolloin saat kotiisi mukaan valitsemasi Orlyn minilakkapullon. Hoidon kesto 1h30min (lakkauksen kanssa + 15min/+7€). Huomioithan, että jalkojen sieni-infektio on esteenä hoidolle.

Varaa aika

Hemmotteluhieronta - 95€

Ihana kokovartalohieronta ravitsevalla Ekopharma Helsinki Hilla -vartaloöljyllä. Hoito rentouttaa kokonaisvaltaisesti, ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Hemmottelevat hoito-otteet ovat hieman kevyempiä kuin vaikkapa klassisessa hieronnassa. Myös pään alue käsitellään. Hoidon jälkeen saat kotiin mukaan normaalikokoisen, herkkää ja kuivaa ihoa hellivän Ekopharma Herukka -vartalovoiteen. Hoidon kesto 1,5h.

Varaa aika

Raskausajan hemmotteluhoito - 105€

Lempeä hemmotteluhoito raskaana olevalle. Sisältää rauhoittavan ja turvotusta vähentävän hieronnan käsien ja jalkojen alueelle, kasvojen ja päänahan rentouttavan hieronnan ja virkistävän kasvonaamion. Hoidossa käytetään luonnonkosmetiikkaa, joka ei sisällä haitallisia kemikaaleja. Hoidossa ollaan puoli-istuvassa asennossa. Hoidon kesto 1h 15min.

Varaa aika

Selän kuumakivihieronta - 69€

Stressiä poistava, syvärentouttava hoito. Hieronnassa käytettävät lämpimät kivet kiihdyttävät aineenvaihduntaa, poistavat lihasjännitystä ja rauhoittavat mieltä. Hoito sisältää rauhallisen hieronnan lämpimillä kivillä selän alueelle. Hoidon kesto 45min.

Varaa aika

Rentouttava päänhieronta - 39€

Syvärentouttava hoito, jossa pehmeät hierontaotteet auttavat unohtamaan stressin ja kiireet. Hoidon kesto 30 min.

Varaa aika