Lahjakortit

 

Hemmottelulahjakortillamme voit muistaa rakasta tai tuttavaa läheisesti ja yksilöllisesti, ostamatta turhaa tavaraa. Lahjakorttimme ovat voimassa 1 vuoden ostopäivästä, ja siihen voi valita joko tietyn summan tai hoidon. Kaikkia lahjakorttejamme voi käyttää myös muihin hoitoihimme, tai vaikkapa joustavasti osissa. Lahjakortin voit ostaa myymälästämme ma-ke klo 12-13, tai muuna etukäteen sovittuna ajankohtana (hoitoaikoina ulko-ovi on lukossa, joten sovithan milloin haluat tulla ostoksille).

Lahjakortin pääset ostamaan myös suoraan alla olevasta lahjakorttiverkkokaupastamme.  Verkkokaupasta lahjakortin saa valitsemalleen summalle, ja maksuvaihtoehtoina käyvät pankki- tai luottokortti. Maksukortin puolen voit valita kortin numeron ja tunnistenumeron avulla. Oston jälkeen lahjakortin voi tulostaa tai toimittaa sähköisesti vastaanottajalle.  Myös pelkkä koodi riittää lahjakortin käyttöön. Osta lahjakortti täältä: 

Tarvittaessa voimme toimittaa lahjakortin myös postin välityksellä tai sähköpostiisi. Tällöin maksu tapahtuu laskulla. Postitettaviin lahjakorttitilauksiin lisäämme 2 € toimitus- ja käsittelykulun. Postitamme lahjakortit aina pikaisesti, mutta otathan huomioon postista johtuvat mahdolliset viivästykset ja aikataulumuutokset.

Kun tilaat lahjakorttia postin tai sähköpostin välityksellä, ilmoitathan meille seuraavat tiedot:

  • Lahjakortin saajan nimi
  • Lahjakortin toimitustapa ja -osoite (posti- tai sähköposti)
  • Lahjakorttiin tuleva hoito tai summa
  • Mahdollinen henkilökohtainen viestisi (huomaathan, että lahjakorttiin ei automaattisesti tule lähettäjän nimeä)
  • Sähköpostiosoite, johon laskun (ja tarvittaessa lahjakortin) voi toimittaa.

Autamme mielellämme lahjakorttiostoihin liittyvissä asioissa ja lahjakortin valinnassa, joten ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä!