Lahjakortit

 

Hemmottelulahjakortillamme voit muistaa rakasta tai tuttavaa läheisesti ja yksilöllisesti, ostamatta turhaa tavaraa. Lahjakorttimme ovat voimassa 1 vuoden ostopäivästä, ja siihen voi valita joko tietyn summan tai hoidon. Kaikkia lahjakorttejamme voi käyttää myös muihin hoitoihimme, tai vaikkapa joustavasti osissa. Lahjakortin voit ostaa myymälästämme ma-ke klo 16-16.30, tai muuna etukäteen sovittuna ajankohtana (hoitoaikoina ulko-ovi on lukossa, joten sovithan milloin haluat tulla ostoksille). Juhlavimpiin tilanteisiin suosittelemme aina tätä alkuperäistä lahjakorttiamme, joka on visuaalisesti näyttävin.

Lahjakortin pääset ostamaan myös suoraan alla olevasta lahjakorttiverkkokaupastamme.  Verkkokaupasta lahjakortin saa valitsemalleen summalle, ja maksuvaihtoehtoina käyvät pankki- tai luottokortti. Maksukortin puolen voit valita kortin numeron ja tunnistenumeron avulla. Oston jälkeen lahjakortin voi tulostaa tai toimittaa sähköisesti vastaanottajalle.  Myös pelkkä koodi riittää lahjakortin käyttöön. Osta lahjakortti täältä: 

Tarvittaessa voimme toimittaa lahjakortin myös postin välityksellä. Tällöin maksu tapahtuu laskulla. Postitettaviin lahjakorttitilauksiin lisäämme 2 € toimitus- ja käsittelykulun. Postitamme lahjakortit aina pikaisesti, mutta otathan huomioon postista johtuvat mahdolliset viivästykset ja aikataulumuutokset.

Kun tilaat lahjakorttia postin välityksellä, ilmoitathan meille seuraavat tiedot:

  • Lahjakortin saajan nimi
  • Lahjakortin toimitusosoite
  • Lahjakorttiin tuleva hoito tai summa
  • Mahdollinen henkilökohtainen viestisi (huomaathan, että lahjakorttiin ei automaattisesti tule lähettäjän nimeä)
  • Sähköpostiosoite, johon laskun voi toimittaa.

Autamme mielellämme lahjakorttiostoihin liittyvissä asioissa ja lahjakortin valinnassa, joten ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä!