Iho raikkaaksi kuuman kesän jälkeen

Syksy on rutiineihin palaamisen aikaa, ja ihonhoitokin alkaa useimmiten kiinnostaa enemmän rennon kesäkauden jälkeen. Ihana hellekesä tuli kenties vietettyä mökkioloissa hyvin luonnontilassa, eikä ihonhoito ollut prioriteettilistalla ylimpänä. Satunnainen rentoilu onkin täysin sallittua, ja tekee mielelle todella hyvää. Kuitenkin tässä vaiheessa kannattaa kotihoitoon hankkia edes pari tehokkaasti kirkastavaa ja kosteuttavaa tuotetta, jotta iho selviäisi hehkeänä vaativasta talvikaudestamme.

Useimmilla iho tuntuu kesän jälkeen tukkoiselta, erityisesti nyt kun aurinkovoiteita on saanut käyttää jatkuvasti. Tukkoisuuteen parhaiten auttaa tehokas kuorinta ja kosteutus. Mikäli iho vaikuttaa kovin epäpuhtaalta, kannattaa varata alkuun kasvohoitoaika, joka sisältää ultraäänipuhdistuksen. Kotonakin ihon kuntoon saa vaikutettua paljon esimerkiksi BTB13 AHA -happokuorinnalla (38€) säännöllisesti viikottain käytettynä. Kaikkein herkimmille ihoille toimii Ekopharma Helsingin Herukka -entsymaattinen kuorinta (23,80€). Kummassakaan tuotteessa ei ole lainkaan mekaanisesti kuorivia rakeita, vaan kuorinta tapahtuu kemiallisesti tuotteen vaikuttaessa iholla noin 5 min ajan.

Ekopharma Helsingin Vadelma -linjalla on helppo aloittaa ihon kosteustasapainon parantaminen, sillä nämä herkullisen syväkosteuttavat tuotteet sopivat lähes jokaisen iholle. Vadelma -naamion (24,50€) voi jättää kasvoille vaikkapa yön ajaksi voiteen tavoin, jolloin aamulla herätessäsi kasvot ovat ihanan virkeät ja kosteutetut. Puhdistusrutiiniin kannattaa lisätä kosteuttava kasvo- tai misellivesi (24,50€), jolloin iho jää pehmeäksi, eikä huuda kosteutta samantien puhdistuksen jälkeen. Aamupuhdistukseen nämä raikastavat vedet sopivatkin ihan sellaisenaan. Kesän rusketusta voi ylläpitää Ekopharma Helsingin uutuudella, Herukka -linjan Itseruskettavalla hoitonesteellä (24,50€). Neste levitetään kasvoille vanulapuilla kasvoveden tapaan, ja muutaman tunnin kuluttua kasvosi hehkuvat luonnollisen ruskettuneina. Helppokäyttöinen rusketusvesi todella antaa sävyä jo yhdellä käyttökerralla, jättäen ihon hoidetun pehmeäksi. Tuotteen imeydyttyä voi kasvoille levittää vielä omalle ihotyypille sopivan kosteusvoiteen.

Mikäli kesä toi kasvoillesi pigmenttimuutoksia, kannattaa suosia BTB13 anti age -linjan tuotteita. Kiinteyttävissä ja kosteuttavissa anti age II ja III -voiteissa (68€ / 78€) on kojic -happoa, joka auttaa kirkastamaan ihoa ja vaalentamaan pigmenttimuutoksia. Lisäksi voiteiden ravitsevat kasviöljyt palauttavat ihon pehmeyden ja kimmoisuuden. Patentoitu BTB13 -yhdiste vaikuttaa ihosolujen toimintaan monella hyödyllisellä tavalla, normalisoiden niiden aineenvaihduntaa. Tuloksena iho on heleämpi ja nuorekkaan hehkuva. Pigmenttimuutosten ja muiden ikääntymisen merkkien häivyttämiseen auttaa myös hoitolassa tehty BTB13 mikroneulaus -sarja. Muistathan kuitenkin, ettei pigmenttimuutoksia saada hoidoilla täysin poistettua, joten ennaltaehkäisy ja sopivat kotihoitotuotteet ovat niiden hoidossa kaiken a ja o.

Kaunista ja rentouttavaa syksyä, ja tervetuloa hakemaan juuri sinun ihollesi parhaiten sopivat kotimaiset tehotuotteet sekä yksilölliset hoitovinkit hoitolaltamme!