BTB13 – suomalaista huippuosaamista, tehokkuutta ja puhtautta

Viitisen vuotta sitten kiinnostuimme luonnonkosmetiikasta, ja viimeistään omien raskauksiemme myötä halusimme löytää tuotteet, joissa ei olisi mitään haitallisia aineita. Tällöin otimme käyttöömme suomalaisen Naviterin valmistamat Ekopharma Helsinki -tuotteet, ja sillä tiellä olemme edelleen. On mahtavaa voida käyttää itsellemme ja asiakkaillemme luonnonkosmetiikkaa, joka toimii, on miellyttävää tuoksuiltaan ja koostumukseltaan, ja on kaiken lisäksi suomalaista. Viime aikoina olemme innostuneet myös Naviterin BTB13 -sarjasta, jolla saa tehokkaita tuloksia vaativallekin iholle, puhtaudesta tinkimättä.

Nimi BTB13 saattaa kuulostaa hieman pelottavalta, kuin joltain monimutkaiselta kemialliselta kaavalta. Ja sitä se itseasiassa onkin, nimittäin nimi kertoo koko sarjan tärkeimmistä raaka-aineista, oroottihaposta ja L-karnitiinista. Molempia aineita löytyy meiltä kehosta luonnostaan, mutta niiden määrä elimistössämme vähenee ikääntymisen myötä. Oroottihappo on välttämätön solujen uusiutumisellle ja energia-aineenvaihdunnalle, ja L-karnitiinin avulla oroottihappo pääsee solun rasvaliukoisen soluseinämän läpi. Lisäksi BTB13 -yhdisteessä on hyaluronihappoa, jolla on erinomainen kyky sitoa kosteutta itseensä.

BTB13 -tuotteiden taustalla on siis suomalaista kemian huippuosaamista – jokaisen ainesosan kohdalla on mietitty, mikä on sen tehtävä, minkä verran sitä kannattaa laittaa, ja millaisessa muodossa. Koska tuotteiden halutaan olevan mahdollisimman puhtaita, ei niihin ole lisätty mitään turhaa. Hoitavina aineina käytetään luonnonkosmetiikan ainesosia, esimerkiksi kurkku-uutetta ja avokadoöljyä, kuten Ekopharma Helsinki -tuotteissa.  Tuotteiden teho on todettu laboratoriossa kasvatusalustalla, joten onkin ihanaa myydä asiakkaillemme tuotteita, joiden voi varmasti sanoa toimivan. BTB13 -yhdisteelle on myönnetty patentti, sekä hyödyllisyysmallisuoja, jonka vaatimuksena on, että yhdiste todella vaikuttaa soluihimme suotuisalla tavalla. Tuotteita käytetään jopa laserleikkausten jälkihoidossa, niiden ihon paranemista nopeuttavan ominaisuutensa vuoksi.

Haluamme aina itse testata tuotteet, ennen kuin otamme niitä hoitolaamme myyntiin. BTB13 -tuotteiden kohdalla tämä ei ole jäänyt vain kokeiluksi, vaan meillä on päivittäisessä käytössämme seerumit, voiteet, hoitomeikkivoiteet, peitevoiteet ja ripsiseerumit. Ihanaa, että BTB13 – ja Ekopharma Helsinki -tuotteet sopivat erinomaisesti käytettäviksi yhdessä. Oma ihoni voi paremmin kuin koskaan, koska saa BTB13 -yhdistettä useammasta tuotteesta päivän aikana – jopa meikkivoiteeni sisältää sitä.

Marraskuun alussa työskentelimme Naviterin osastolla Paviljongissa järjestetyillä Kosmetologipäivillä. Innostuksemme näihin kahteen upeaan suomalaiseen kosmetiikkasarjaan kasvoi entisestään, kun saimme tavata tehotiimin tuotteiden takana. Kuinka lämminhenkistä porukkaa löytyykään tämän suomalaisen kasvuyrityksen johdosta! Kohtaaminen viimeistään vakuutti meidät siitä, että Naviterin tuotesarjat on suunniteltu ja toteutettu aidosti huolella ja intohimolla, aitoihin pohjoismaisen ihon tarpeisiin.

-Pauliina-