Henkilökunta

Jenni

Sharp Brows -microblading -artisti, kosmetologi. Microblading -kulmat, kasvohoidot. Todella herttainen ja sydämellinen persoona, huolellinen ja luotettava.

Pauliina

Omistaja, kosmetologi. Hemmotteluhoidot, rentouttava hieronta, kokonaisvaltainen ihonhoito. Saa kiitosta erityisesti hoitavista käsistään ja rauhoittavasta läsnäolostaan.

 

Kati

Omistaja, kosmetologi, ripsiteknikko. Rentouttavat mutta tehokkaat kasvohoidot, ripsienpidennykset. Aito ja maanläheinen persoona, tarkka työnjälki. Turvallisen tuntuiset, varmat hoito-otteet.

 


Aukioloajat

Myymälä avoinna Ma-Ke 12-13, tai sopimuksen mukaan

Hoitolan ovi ei ole avoinna hoitoaikoina, jotta asiakkaamme saavat rentoutua rauhallisessa ympäristössä. Mikäli haluat asioida myymälässä aukioloajan ulkopuolella, otathan meihin yhteyttä etukäteen!

Hoitola avoinna ajanvarauksella Ma–Pe 9-19, La sopimuksen mukaan

Vapaat hoitoajat löydät nettiajanvarauksestamme, ottamalla yhteyttä puhelimitse tai käymällä hoitolassa. Toisinaan palvelemme iltaisin jopa klo 21 saakka.
Jos haluat peruuttaa varauksesi, teethän sen viimeistään 24h ennen hoitoaikaa. Peruuttamattomasta hoitoajasta veloitamme 50% varatun hoidon hinnasta.

Yhteystiedot

040 730 6295

info@pauswellness.fi

Satamakatu 27 B1, 40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä

Pau’s Wellness & Beauty sijaitsee Horisontissa, joka on Lutakon korkein tornitalo aivan Kuokkalan sillan vieressä. Hoitolalla on oma sisäänkäynti rannan puolella. Hoitolan vieressä (satamassa) on 4h kiekkoparkkipaikka. Huom! Tammikuun -2018 loppuun saakka hoitolaa lähin parkkialue pois käytöstä työmaan vuoksi.