Henkilökunta

pauswellness_pauliina-300x294

Pauliina, kosmetologi, omistaja

Pauliinan hoitotyyli on lempeä ja rauhoittava, ja hänen erikoisosaamistaan ovatkin kaikki hierontaa sisältävät hemmotteluhoidot. Pauliina on erityisen kiinnostunut ruokavalion ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vaikutuksista ihon kuntoon. Pauliina ei tee ripsipidennyksiä.

kati_hieatama_pauswellness1

Kati, kosmetologi, omistaja

Katin erikoisalaa ovat rentouttavat ja tehokkaat kasvohoidot, sekä luonnollisen kauniit ripsienpidennykset. Katin varman ja sujuvan hoitotyylin ansiosta asiakkaan on helppo rentoutua. Kati ei tee vartalonhoitoja.


Aukioloajat

Myymälä avoinna Ma–Pe       12-13

Hoitolan ovi ei ole avoinna hoitoaikoina, jotta asiakkaamme saavat rentoutua rauhallisessa ympäristössä. Mikäli haluat asioida myymälässä aukioloajan ulkopuolella, otathan meihin yhteyttä etukäteen!

Hoitola avoinna ajanvarauksella Ma–Pe 9-19, La sopimuksen mukaan

Vapaat hoitoajat löydät nettiajanvarauksestamme, ottamalla yhteyttä puhelimitse tai käymällä hoitolassa. Toisinaan palvelemme iltaisin jopa klo 21 saakka.
Jos haluat peruuttaa varauksesi, teethän sen viimeistään 24h ennen hoitoaikaa. Peruuttamattomasta hoitoajasta veloitamme 50% varatun hoidon hinnasta.

Yhteystiedot

040 730 6295

info@pauswellness.fi

Satamakatu 27 B1, 40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä

Pau’s Wellness & Beauty sijaitsee Horisontissa, joka on Lutakon korkein tornitalo aivan Kuokkalan sillan vieressä. Hoitolalla on oma sisäänkäynti rannan puolella. Hoitolan vieressä (satamassa) on 4h kiekkoparkkipaikka.