Ripset ja kulmat

Microblading kulmille - 290€

Kevyt pigmentointikäsittely kulmille. Toimenpiteen avulla kulmien symmetrisyyttä ja tuuheutta saadaan parannettua, ja meikkaustarvetta vähennettyä. Luethan ensin täältä tarkemmin, kenelle toimenpide sopii ja kuinka  hoitoon tulee valmistautua. Hoidon kesto 2,5h + hintaan sisältyvä vahvistuskäsittely 1,5h noin kuukauden päästä. HUOM! Maaliskuun loppuun saakka tutustumistarjous 200€.

Varaa aika

Microblading -vahvistuskäsittely - 150€

Tämän käsittelyn avulla voit ylläpitää aiemmin laitettuja microblading -kulmiasi. Suositellaan tehtäväksi viimeistään 8-12 kuukauden kuluttua ensimmäisestä laitosta. Kulmissa tulisi olla edelleen malli selkeästi havaittavissa ja pigmenttiä jäljellä vähintään 50%. Luethan täältä ohjeet hoitoon valmistautumisesta. Hoidon kesto 1,5h.

 

Varaa aika

Ripsien kokopidennys, volyymi - 130€

Ripsien kokopidennys volyymitekniikalla. Volyymiripset ovat erittäin luonnolliset, mutta niillä on mahdollista saada myös harvoihin ripsiin tuuhea lopputulos. Hoidon kesto 2,5h.

Varaa aika

Vaihto klassisista pidennyksistä volyymiripsiin - 70€

Varaa tämä hoito, kun haluat vaihtaa klassisista ripsipidennyksistä volyymiripsiin. Hoidon kesto 2h.

Varaa aika

Ripsipidennysten huolto, volyymi - 70€

Volyymiripsipidennysten huolto, suositellaan tehtäväksi 2-4 viikon välein. Mikäli ripsistä on irronnut yli 80%, veloitamme huollosta osapidennyksen hinnan. Hoidon kesto max. 1,5h.

Varaa aika

Ripsien kokopidennys, klassinen - 110€

Näyttävyyttä silmille klassisilla ripsipidennyksillä. Toiveidesi mukaan toteutamme hyvin luonnolliset tai pitkät nukkemaiset ripset. Hoidon kesto 2h.

Varaa aika

Ripsien osapidennys - 77€

Näyttävyyttä silmille osaripsipidennyksellä. Osapidennys voidaan toteuttaa niin klassisilla- kuin volyymiripsilläkin. Hoidon kesto 1,5h

Varaa aika

Ripsipidennysten poisto - 35€

Ripsipidennysten poisto hellävaraisesti ja omia ripsiä säästäen. Muistathan, että pidennysten jäljiltä omat ripset ovat yleensä ensin normaalia hauraammat ja lyhyemmät, mutta palautuvat entiselleen 2-4 viikon kuluessa, ripsen uusiutumistahdista riippuen. Hoidon kesto 30-45min.

Varaa aika

Ripsipidennysten huolto 1h, klassinen - 56€

Ripsipidennysten huolto, suositellaan tehtäväksi 2-4 viikon välein. Mikäli ripsistä on irronnut yli 80%, veloitamme huollosta osapidennyksen hinnan. Hoidon kesto 1h. Huom! Mikäli ripsiä on irronnut paljon, tai sinulla on hyvin tuuheat omat ripset, suosittelemme varaamaan pidemmän ripsihuoltoajan.

Varaa aika

Ripsipidennysten huolto 1,5h, klassinen - 62€

Ripsipidennysten huolto, suositellaan tehtäväksi 2-4 viikon välein. Mikäli ripsistä on irronnut yli 80%, veloitamme huollosta osapidennyksen hinnan. Hoidon kesto 1,5h.

Varaa aika

Kulmien muotoilu - 18€

Kulmien muotoilu kasvoihisi sopivaan malliin nyppimällä. Hoidon kesto 30 min.

Varaa aika

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu - 26€

Uutta ilmettä kasvoillesi kulmien kestovärjäyksellä ja muotoilulla. Hoidon kesto 30 min.

Varaa aika

Ripsien kestovärjäys ja kulmien muotoilu - 32€

Kestoväri vain ripsiin, sekä kulmien muotoilu. Hoidon kesto 30 min.

Varaa aika

Ripsien kestovärjäys - 28€

Kestoväri vain ripsiin. Hoidon kesto 30min.

Varaa aika

Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja kulmien muotoilu - 35€

Huoliteltu ilme kestoväreillä. Hoidon kesto 30-45min.

Varaa aika